Home » Pressroom » Komunikaty 2013

Komunikaty 2013

2013/12/13   |   Dookoła świata z DRUTEX-em

Z radością zawiadamiamy, że 11 grudnia br. ruszył nasz nowy konkurs na Facebooku – Dookoła świata z DRUTEX. Udział w nim może wziąć każdy, kto polubi nasz profil na FB.

2013/12/03   |   DRUTEX wśród 20 najlepszych firm w Polsce!

DRUTEX został uhonorowany tytułem ,,Dobra Firma 2013”, przyznawanym przez dziennik ,,Rzeczpospolita” w ramach corocznego rankingu Lista 2000. Tym samym DRUTEX znalazł się w gronie dwudziestu najdynamiczniej i najefektywniej rozwijających się polskich przedsiębiorstw. Firma jest jednocześnie jedynym przedsiębiorstwem z branży stolarki okienno-drzwiowej, które zdobyło niniejsze wyróżnienie w dotychczasowej historii rankingu.

2013/11/18   |   Szkło PRIVA LITE w oknach DRUTEX

DRUTEX wprowadził do swojej oferty nowoczesne szkło laminowane PRIVA LITE umożliwiające natychmiastową zmianę ze stanu przeźroczystego na matowy bez utraty ilości światła. Nowoczesna technologia zastosowana w oknach DRUTEX została przygotowana we współpracy z renomowaną firmą Saint-Gobain Glass.

2013/10/30   |   Grafitowa uszczelka EPDM tylko w oknach DRUTEX-u

DRUTEX wprowadził do swojej stolarki PVC nową linię uszczelek EPDM renomowanej firmy Semperit. Nowa grafitowa uszczelka (kolor RAL 7024) stanowi nowość na europejskim rynku i jest dostępna wyłącznie w ofercie DRUTEX S.A.

2013/09/30   |   Inwestujemy w rozwiązania proekologiczne

Globalne procesy związane z oszczędnością energii, ekologią, wykorzystaniem odnawialnych źródeł energii i jakością produktów coraz częściej mają decydujący wpływ na podejmowane przez klientów decyzje zakupowe.

kontakt

Infolinia: