Home » Pressroom » Komunikaty 2012

Komunikaty 2012

2012/12/11   |   DRUTEX uzyskał pozwolenie na budowę kolejnych hal produkcyjnych. Firma powiększa potencjał.

DRUTEX uzyskał w dniu 7.12. 2012 r. pozwolenie na budowę kompleksu obiektów produkcyjnych wchodzących w skład Europejskiego Centrum Stolarki o łącznej powierzchni zabudowy wynoszącej 52,160.0 m² na przylegających do firmy terenach o łącznej powierzchni 22,9 ha.

2012/12/04   |   DRUTEX już dziś odpowiada na przyszłą rewolucję energetyczną

Konsekwencją uchwalonej dyrektywy Parlamentu Europejskiego i Rady 2010/31/UE w sprawie charakterystyki energetycznej budynków stała się konieczność wprowadzenia do polskich przepisów prawnych zmian zgodnych z przyjętymi w dokumencie założeniami.

2012/11/08   |   Produkty na Medal

Niezmiernie miło jest nam poinformować, że produkty DRUTEX-u (IGLO5 oraz IGLO5 Classic) zostały wyróżnione tytułem ,,Medal Europejski 2012” przyznawanym przez Business Centre Club przy wsparciu Ministerstwa Spraw Zagranicznych i pod honorowym patronatem Europejskiego Komitetu Ekonomiczno-Społecznego.

2012/10/25   |   Drutex po raz kolejny laureatem nagrody ,,Dobra Firma”

DRUTEX po raz kolejny został uhonorowany tytułem ,,Dobra Firma 2012”, przyznawanym przez dziennik ,,Rzeczpospolita” w ramach corocznego rankingu Lista 2000. Spółka, ponownie jako jedyna z branży, znalazła się tym samym w gronie dwudziestu najdynamiczniej i najefektywniej rozwijających się polskich przedsiębiorstw.

2012/10/24   |   Leszek Gierszewski wśród finalistów konkursu Przedsiębiorca Roku 2012 Ernst&Young

Prezes Leszek Gierszewski, został finalistą X edycji prestiżowego konkursu Przedsiębiorca Roku 2012 organizowanego przez Ernst&Young. Inicjatywa promuje przedsiębiorców, którzy wyróżniają się skutecznością w biznesie oraz wspierają zasady społecznej odpowiedzialności.

kontakt

Infolinia: