Home » Pressroom » Materiály pro média » Historia Spółki

Historia Spółki

Společnost působí na trhu od roku 1985. Ve svých začátcích se firma majitele Leszka Gierszewského zabývala výrobou pletiva. V roce 1987 zahájila výrobu drátu a drátěných výrobků a to vedlo k vzniku názvu firmy Drutex.

V roce 1994 firma DRUTEX zprovoznila první výrobní linku na plastová okna a poloautomatickou linku na výrobu izolačních skel. Další etapou ve vývoji společnosti DRUTEX bylo v roce 1999 spuštění výroby oken z hliníku. V letech 2000 – 2002 byly trvale rozšířené kapacity společnosti DRUTEX a to otevřením nové výrobní linky na zpracování dřeva, linky na řezání skla a automatizované linky na výrobu izolačních skel. V roce 2002 firma začala vyrábět okna a dveře ze dřeva. Od 1. července 2003 společnost působí jako akciová společnost DRUTEX a.s.

V současné době je společnost DRUTEX a.s. předním výrobcem plastových oken v Evropě. Součástí nabídky jsou okna, dveře a fasády ze dřeva i hliníku. DRUTEX a.s. je moderní společnost, která využívá ve výrobě nejmodernější technologie. Velké technické i výrobní možnosti posiluje společnost odbornou znalostí a zkušeností vysoce kvalifikovaných pracovníků a tímto umožňuje realizaci i těch nejsložitějších a odvážných objednávek oken, dveří, fasád a to jak z plastů, tak ze dřeva a hliníku.  Růstová strategie společnosti se stala vzpruhou pro představenstvo společnosti, které se rozhodlo začít s výrobou nového profilu systému GL System. Tato výroba začala v roce 2007

Společnost se snaží neustále zvyšovat kvalitu poskytovaných výrobků a služeb, zejména se zaměřením na dosahování nejvyšší kvality, zkrácení doby zpracování objednávek a dodání zákazníkům.  V současné době DRUTEX a.s. nabízí vynikající kvalitu svých výrobků s konkurence schopnými lhůtami dodání svých výrobků do jakékoliv země EU.

Naším cílem je splnit přání našich zákazníků.

okna pcv producent

Zvedací-posuvný systém IGLO-HS